2010-03-30
 23:37:55

Us-möte

Hej hopp!

Idag var det Us-möte, jag och Linda fixade fika. Kladdis och Scones, vem vill intehadet lix ? :D

Mycket vettigt blev sagt på mötet, lite småplanering av vår alldeles egna monter som ska finnas på Event 2010!!

Lite spekluationer på hur vi vill att vårat ungdomsrum ska se uthan vi även med, samt att ta tag i ett hinder som Ungdomssektionen vill ha med på hopptävlingarna i sommar.

Jag och Linda berättade även lite om kurserna vi varit på och om studiecirklarna vi kommer att ha framöver.

Eventuellt kommer vi att ha en lokaltävling med stilbedömning i höst, HOPPAS! :)

En del aktiviteter planerades även, det blir en ryktcup bestående av tre st deltävlingar med mycket fina priser i vår. Sandra och Vanessa ska ha en påskövernattning på påsklovet, ANMÄL ER ;D
Nästa övernattning står jag och Linda för, den blir någon gång i Maj, kommer inte ihåg riktigt när...

En påminnelse till alla i Us-styrelse: Kom ihåg att mejla kort info om er själva samt bifoga en bild på dig och sänd i väg ett mejl till [email protected] så vi får utinfo om oss själva på hemsidan så snart som möjligt! Har ni frågor är det bara att höra av sig!

JAG ÄR TRÅKIG OCH HAR INGA BILDER :(

/ Moa Sjöström
2010-03-25
 16:50:04

Månadens US medlem!

För att ni ska känna spänning och den otroliga uppskattning vi vill sprida så tänkte jag att vi kan börja med månadens US medlem! Spännande va ;) . Ni får själva nominera till vår mailadress ([email protected]) med både namn och nominering. Varför vill du just att denna människa ska bli veckans US-medlem? Självklart får man ju nominera sig själv med.


Jag tänkte att vi skulle börja med vår allas lilla sprallbrud Moa Sjöström. Går man till Tirk och frågar efter Moa vet ALLA vem hon är, och de flesta till och med vart hon är. Moa gör verkligen ett positivt intryck vart hon än är.

Hon är född 1993, men eftersom hon ligger lite över medel i IQ går hon 2an i gymnasiet (hur det nu gått till, jag menar hon är ju blondin i grunden). Hon har ridit så gott som hela livet och hon har haft flera egna hästar. Just nu har hon hästen Ani som hon tävlar 120 på och så Don Fabricio, hennes mammas dressyrhäst som blivit förklarad hopphäst av en rad olika meriterade tränare.

Utöver sina egna hästar, skolan och vännerna hjälper Moa några av Gävles mest framgångsrika tävlingsryttare. Bl.a. Cissi Hansson och Christine Fältström. På somrarna åker hon också till en duktig ryttare i Örebro och jobbar. Man kan kort och gott säga att Moa är en väldigt ambitiös ryttare som verkligen kommer gå långt, eftersom hon brinner så otroligt för det hon gör.

I ungdomssektionen har Moa vart aktiv 4 år, under tiden har hon vart ordförande 3 utav dem.

Hon har lätt att prata med alla och kan göra vilken tjurhöna som helst glad genom att bara vara i närheten av denne. De flesta känner som sagt igen vår egen lilla stjärna så jag har egentligen inte så mycket mer att säga.

/Linda Näsbom

2010-03-25
 15:55:50

Glöm inte våffeldagen!

Möte på tisdag och det har egentligen inte hänt något sedan sist, blir som en avstämning inför påsklovet där vi bla. ska inleda karriärerna inom gymkhanan! Missa inte det!

Sen vill jag bara påminna alla om att:
Ät så många våfflor ni bara kan idag för att fira årets godaste dag.
Själv måste jag tipsa om det godaste våffelpålägget; vaniljglass & bär ♥


/ Linda Näsbom
2010-03-23
 23:52:47

Projektledarkurs!

Hejsan hoppsan!

Har fixat och trixat lite med bloggdesignen lite, så nu ser den ut som på min blogg (A), men det ändrar sig nog snart, när vi tagit tag i det här och fixat något mer hästinspererat! Är det någon som är duktig på designer och har lust att hjälpa oss lite??

Idag/Ikväll har jag och Linda varit på Projektledarkurs i Uppsala på Idrottenshus. Det var Upplands Ridsportförbund som ordnade kursen och det var mycket lärorikt! Vi väntar med spänning på nästa kurstillfälle.

Den 22/8 är det dags för Event 2010 på UVFK i Uppsala, mer information om det kommer i framtiden!

Kursen idag inleddes med fika och lite lek för att vi skulle lära känna varnadra lite innan vi kom igång på allvar. Därefter pratades det mest om hur en bra projektledare ska vara, vad man ska tänka på när man jobbar med ett projekt och hur man skriver rapporter på arbetet osv. Mest i fall att man behöver söka pengar och dyl. :)

När vi skulle hem igen klantade både jag och Linda oss som vanligt, men vem hade väntat sig något annat?

Nu är det absolut dags att sova!
GODNATT! :)

/Moa Sjöström

2010-03-05
 13:41:33

Varmt Välkomna

till Tierps Ryttarklubbs US blogg :)
2010-03-05
 13:38:03

Välkommen till min nya blogg!